top of page

OVER ONS:

THE NEW CHALLENGE

Een nieuwe woning... een nieuwe uitdaging...

Als gezin met 4 kinderen gingen we enkele jaren geleden op zoek naar een nieuwe woonst, met als droom het starten van een B&B. Na een uitdagende zoektocht van een tweetal jaar vonden we een uiterst interessante locatie in de Belgische kempen.

Het pand op Beerseheide 7 in Gierle dateert van 1963 en draagt reeds een hele geschiedenis met zich mee. Van 1991 tot 2009 werd het pand uitgebaat door Mia met Dancing Challenger en bovenliggend Hotel Forestière.

In 2008 werd deze ultieme locatie gebruikt voor de opnames van het tweede seizoen van de TV-serie Matroesjka’s.

Na de sluiting van Dancing Challenger werd het pand gedurende 3jaar (tot 2012) verhuurd aan Villa Fiësta.

Tussen 2012 en 2016 stond het pand leeg, geduldig te wachten op onze komst. Eindelijk was het dan zover, deze unieke locatie werd de onze en de renovatie kon starten!


Na een renovatie van ruim 1,5jaar kunnen we jullie met trots verwelkomen in onze nieuwe zaak, THE NEW CHALLENGE!

De naam is met zorg gekozen, een verwijzing naar de vroeger regionaal gekende Challenger, een link naar de nieuwe weg die we zijn ingeslagen en de enorme uitdaging die wij zijn aangegaan.

Met The New Challenge willen we van deze locatie een gezellige gelegenheid creëren waarbij u in alle rust en in een natuurlijke omgeving kan genieten van een hapje, een drankje en heerlijke streekproducten. Tevens kan u mits reservatie bij ons terecht voor een overheerlijk verwen-ontbijt. Daarnaast denken wij ook aan jullie vermaak en kan iedereen gezellig een spelletje Jeu de Boules spelen op één van onze nieuwe speelbanen. Ook aan de allerkleinsten hebben we gedacht: zij kunnen zich vermaken in de gezellige kids-corner.

 

Een feestje of belangrijke vergadering in het vooruitzicht ? Ook hiervoor kan je bij ons terecht.

 

Daarnaast beschikken wij over een ruime parking, ideaal om van hieruit te starten voor een mooie wandel- of fietstocht. Ook voor de fietsers is er een ruime fietsparking voorzien.

Kortom, zowel jong als oud is bij ons van harte welkom!

bottom of page